«منِ دیگرِ ما» تلاش می کند با تکیه بر مبانی دینی، مهارت های تربیت فرزند در دنیای امروز را با قلمی ساده و روان به پدران و مادران آموزش دهد. این اثر، که به قلم جذاب و دلنشین محسن عباسی ولدی نوشته شده است، تا کنون 22 بار تجدید چاپ شده و اکنون با ویرایشی جدید و اضافه شدن دو جلد دیگر، آماده استفاده علاقه مندان و دغدغه مندان شده است.
این جلد از کتاب شامل 2 بخش است که عبارت است از:«از دیروز و امروزش بگو» و «طرحی که او می کشد برایمان».
ضمیمه ی ادبی این کتاب نیز «کمی از حلوای عشقت را پچشان به کاممان» نام دارد.
در این کتاب درباره ی آثار بازی های رایانه ای بر تربیت فرزندان، سخن به میان آمده است. یکی از اساسی ترین موضوعات این کتاب، تغییری است که بازی های رایانه ای در دنیای مفاهیم کلیدی ایجاد می کند؛ مفاهیمی مثل: موفقیت و شکست، ضعف و اقتدار، شادی و غم، سختی و آسانی، دوستی و دشمنی، زیبایی و زشتی و... کتاب ششم می خواهد به والدین گرامی بگوید که تغییر در دنیای این مفاهیم، چه اتفاقی را در تربیت فرزندان، تولید خواهد کرد.
هفت جلد این کتاب، با عناوین زیبا و جذابش، تقریبا اکثر دلمشغولی های والدین و مسائل پرکاربرد، روزمره و تازه تربیت فرزند را در بر می گیرد. عناوین این هفت جلد عبارت است از:
جلد اول: جوجه های رنگی و بچه های فرنگی (مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز)
جلد دوم: خارهای گل شده و گل های خارشده (نقش محبت در تربیت فرزند)
جلد سوم: پرنده های در قفس و کودکی های نارس (نقش آزادی در تربیت کودک)
جلد چهارم: بازی های عسلی و عسل های بدلی (نقش بازی در تربیت کودک) *
جلد پنجم: قاب سراب نشان و بیداری خواب نشان (نقش تلویزیون در تربیت کودک)
جلد ششم: بازی روی ابر خیال و کودکی های رو به زوال (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)
جلد هفتم: ارتش رایانه ای و نوازش تازیانه ای (نقش بازی های رایانه ای در تربیت فرزند)
گزیده کتاب
گزیده1:
اگر کاری نکند و یک جا بنشیند، همان کودکِ تودل برو است که وقتی لبخند میزند، احساس میکنی با هر لحظه لبخندش میشود یک روز شادی کرد، امّا وقتی همنشین و همسخنت میشود، ورق برمیگردد. دیگر در مقابلت یک کودک نمیبینی. کسی را میبینی که از بزرگی فقط قد و قامتش را ندارد. چیزهایی میداند که بزرگترها وقتی کوچک بودند، حتّی از ذهنشان عبور هم نمیکرد. به قدری در بازیهایی که هدیۀ پدر و مادرش بوده!! نقشهای جور و ناجور دیده و به اندازهای خیالات هپروتی به جانش تزریق شده که دیگر صفای دوران کودکی را ندارد. او دیگر کودک نیست!
گزیده2:
شرکت" کوما ریالتی گیمز " هدف از انتشار بازی های خود را نمایش جانفشانی ها و موقعیت های خطیرسربازان آمریکایی اعلام کرده است.در برخی از نسخه های بازی این شرکت در قرارگاه تروریست های مسلمان عراقی با تصویر نام پیامبرصلی الله علیه و آله مواجه می شویم. واضح است که هدف سازندگان این بازی از قرار دادن نام پیامبر خدا صلی الله علیه وآله در مقر تروریست ها, انتساب دادن آنان به پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله است; چرا که اگر با دقت به بخش هایی از این بازی ها توجه کنیم, می بینیم که تروریست ها با شمایل مسلمانان به تصویر کشیده شده اند و به وفور از نمادهاسمبل هاو اماکن اسلامی استفاده شده است.
در نسخه دوم بازی "مامور 47 "در مرحله ترور در بازارشما باید دو تن از رهبران گروه تروریستی شورشی نورستان را به قتل برسانید; اما اسامی این تروریست های مسلمان هم در نوع خود قابل تامل اند. اولین هدف شما از این عملیات, شخصی به نام "احمد ظاهر" و هدف بعدی شخصی به نام" محمد امین " است!
آیا می شود باور کرد انتخاب این نام ها کاملا تصادفی است؟فرزندان ما در دوره دبستان, رسول خدا صلی اله علیه و آله را با نام "محمد" و لقب امین می شناسند. حالا چرا طراحان این بازی, این نام را با این لقب همراه کرده و بر روی یک تروریست گذاشته اند؟
در یکی دیگر از این بازی هابا عنوان مارک , شما باید از حمله اتمی احتمالی مسلمانان به غرب جلوگیری کنید ...
( کتاب من دیگر ما جلد ششم / صفحه 218 و 219 )