خواهرم سلام، نامه ات را خواندم.
نوشته بودی:
من نمی خواهم ناآگاهانه مثل مادرانم حجاب داشته باشم
اصلا کجای قرآن نوشته زن باید حجاب داشته باشد؟
چرا نمی گذارید همه آراد باشند تا مسأله عادی و طبیعی شود و دیگر هیچ حساسیتی وجود نداشته باشد؟
چرا در نماز باید حجاب داشته باشیم، مگر خدا مرد است که باید از او هم رو گرفت؟!
اصلا میخواهم بدانم بی حجاب بودن من چه ضرری برای دیگران دارد؟
از این گذشته، چرا به مردها نمی گویید نگاه نکنند ، و زن ها باید خود را بپوشانند...
چرا حتی یک تار موی زن هم نباید بیرون باشد؟مگر یک تار مو چه ضررری دارد؟
...
این کتاب جواب شبهات مطرح شده در نامه می باشد که در قالب نامه جواب نامه مطرح شده است.
گزیده کتاب
بی حجابی خانم ها چه ضرری برای دیگران دارد ؟
پاسخ این سؤال را با سخن یکی از بزرگان آغاز میکنم که میگوید:
اسلام میخواهد انواع التذاذهای جنسی، چه بصری و لمسی و چه نوع دیگر، به محیط خانوادگی و در کادر ازدواج قانونی اختصاص یابد. اجتماع منحصراً برای کار و فعالیت باشد .بر خلاف سیستم غربی عصر حاضر که کار و فعالیت را با لذت جوییهای جنسی به هم میآمیزد. اسلام میخواهد این دو محیط را کاملاً از یکدیگر تفکیک کند.(1)
به نظر تو اگر محیط کار، درس، تحقیق، آزمایش و تولید کالاهای مختلف محیطی خالی از زمینههای وسوسهی شیطان و دور از نگاههای آلوده و سخنهای غرضآلود باشد میزان موفقیت بیشتر است، یا هنگامی که توجه هرکسی در این محیطها به جنس مخالف باشد؟
نداشتن پوشش مناسب بانوان و مهارنکردن نگاه آقایان و اختلاط زن و مرد در محیطهای مختلف فعالیتهای اجتماعی به قدری آثار زیانبار دارد که اگر کمی در آنها دقت شود، قطعاً هیچ زن و مرد متعهد و دلسوز جامعه حاضر نیست به چنین وضعی راضی شود.
خواهرم، من یقین دارم تو اگر در آنچه برایت مینویسم دقت کنی و متوجه شوی با عدم رعایت پوشش مناسب چه صدمات جدی و مهمی به افراد و جامعه وارد میشود، هرگز حاضر نیستی در این جرائم سهیم باشی. من به طور خلاصه برخی از ضررهای رعایت نکردن پوشش بانوان را برایت مینویسم :
الف - برهم خوردن آسایش روانی
هنگامی که مردان و زنان درجامعه با حالتی برانگیزاننده ظاهر و هر لحظه با صحنهای وسوسهگر مواجه شوند، هوسها و امیال نفسانی در افراد جامعه بیدار شده و از آنجا که نفس انسان با رسیدن به یک هوس سیر نمیشود و این هوسبازی همچون شعلهی آتشی میماند که هر چه هیزم به آن برسد فروزانتر میشود، و از طرفی همهی هوسها پاسخ خود را نمییابد و نمیتواند بیابد، فشارهای عصبی و هیجانات روحی کمکم زیاد میشود و نتیجهی آن در شکل استرس، نگرانی، تفرق حواس، بداخلاقی و ... ظاهر میشود.
ب - سست شدن بنیاد خانواده
مردی که هر روز دهها زن آرایش کرده و بیحجاب را میبیند و در محیط کار و در مسیر حرکت با آنان مواجه میشود، بویژه هنگامی که لبخند و سخنان صمیمی و دلنشین آنان را میبیند و میشنود، وقتی به خانه میرود از مشاهدهی همسرخود که از زحمات کار روزانه خسته و غبار گرفته است لذت نمیبرد. در این صورت کافی است که از تعهد و تقوی هم کم بهره باشد تا همسر خود را با آن بانوان مقایسه کند و در نتیجه از زندگی خود دلسرد گردد و زمینهی انحراف و کژروی و احیاناً جدایی فراهم شود. بارها در جراید خوانده یا از اشخاص شنیدهایم که آقایی با خانمی که در محیط کار یا تحصیل او ازدواج کرده و به تقاضای او، همسر قبلی خود را طلاق داده است
افزایش طلاق، افزایش تعداد کودکان فراری و خیابانی، کثرت فرزندان نامشروع که ناشی از اختلافات خانوادگی و بیمیلی زن و شوهر نسبت به ادامه زندگی است قابل انکار نیست و بیشتر این موارد ریشه در توجه به زنان و مردان کوچه و خیابان و محل کار دارد.